Lohi-parsakaalipiirakka

Nopeasti kyhätty piirakka voi joskus ratkaista kiireisen kokkailijan tarjoiluongelman. Oikoteitä on lupa käyttää ja lopputulos siitä huolimatta herkullinen. Tässä piirakassa on rehdisti käytetty puolivalmisteita.

Lohi-parsakaalipiirakka

1 pkt piirakkapohjaa (pakaste ruisperuna tai tavallinen)
250 g kylmäsavustettua lohta siivuina
300 g parsakaalinuppuja (pakasteesta)
100 g fetajuustoa
2 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
1-2 rkl sitruunamehua
mustapippuria myllystä

Sulata piirakkapohja pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Voitele pyöreä iso tai suorakaiteen muotoinen piirakkapohja. Voit myös käyttää pohjalla leivinpaperia. Kaulitse tai painele piirakkapohja vuoan pohjalle ja hieman reinoille.

Levitä savulohi siivut pohjan päälle ja parsakaali lohen päälle. Murusta feta piirakan päälle. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon ruokakerma. Ripottele piirakan päälle sitruunamehua ja mustapippuria myllystä. Kaada lopuksi piirakan päälle tasaisesti muna-kermaseos.

Paista piirakkaa uunin alatasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna piirakan hieman jäähtyä ennen tarjoamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s