Mustikka-banaanismoothie

Tämä smoothie on täynnä voimaa ja vitamiineja, todellista superruokaa. Banaani sisältää runsaasti vitamiineja ja kaliumia, sekä hyviä hiilihydraatteja. Mustikka puolestaan sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka lisäävät vastustuskykyä ja muutenkin marjalla on veren sokeritasapainoon myönteinen vaikutus. Terveellinen ja hyvänmakuinen jogurtti on lempeä vatsalle ja sen avulla jaksaa pitkään. Nopeasti sulavana smoothie sopii niin aamuun kuin iltaankin tai vaikka välipalaksi ennen urheilusuoritusta. Tämä resepti on tehty Alpron soijajogurtista jonka voi halutessaan korvata tavallisella jogurtilla.

mustikka banaani smoothie

noin 1 litra valmista smoothieta

2 banaania
200 g jäisiä mustikoita
0,5 l Alpro Mild&Creamy maustamatonta soijajogurttia
1 rkl stevia-makeutusainetta
1 tl vaniljasokeria

Kuori ja pilko banaani korkeareunaiseen astiaan tai tehosekoittimen kulhoon. Lisää jäiset mustikat, jogurtti, stevia ja vaniljasokeri. Soseuta sauvasekoittimella tai tehosekoittimella tasaiseksi juomaksi. Jaa laseihin ja tarjoa heti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s