Sitruunarahka

sitruunarahkaa_vadelmilla
Mikäli pääsiäisen rahkapiirakat tai pashat eivät houkuttele, voi jälkiruoaksi valmistaa nopean sitruunarahkan. Vadelmakiisseli antaa tälle herkulle makeutta sekä tuo kauniin värin pintaan. Resepti on aivan superhelppo ja mikäli kiire painaa päälle, yhdessä kohdassa voi jopa oikaista.

2 prk sitruunarahkaa
2 dl vispikermaa
200 g vadelmia, pakaste
3 dl vettä
1 dl hyytelösokeria
TAI 3-4 dl VALMISTA MARJAKIISSELIÄ, esim Ekströms

Vispaa kerma kovaksi vaahdoksi, lisää joukkoon sitruunarahkat ja sekoita tasaiseksi. Jaa rahkaseos 6 annoskuppiin ja laita jääkaappiin odottamaan. Ota muutama vadelma sivuun koristelua varten. Laita vesi ja loput vadelmat kattilaan, kiehauta. Lisää hyytelösokeri kattilaan kiehuvaan nesteeseen ja sekoita varovasti tasaiseksi. Jäähdytä vadelmaseos ja lusikoi annosmaljoihin rahkan päälle. Voit myös käyttää valmista marjakiisseliä rahkan päällä. Koristele jokainen annos muutamalla kokonaisella vadelmalla.

vadelma_sitruunarahka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s