sitruunarahkaa_vadelmilla

Sitruunarahka

Jälkiruoat, Smoothiet ja rahkat

sitruunarahkaa_vadelmilla
Mikäli pääsiäisen rahkapiirakat tai pashat eivät houkuttele, voi jälkiruoaksi valmistaa nopean sitruunarahkan. Vadelmakiisseli antaa tälle herkulle makeutta sekä tuo kauniin värin pintaan. Resepti on aivan superhelppo ja mikäli kiire painaa päälle, yhdessä kohdassa voi jopa oikaista.

2 prk sitruunarahkaa
2 dl vispikermaa
200 g vadelmia, pakaste
3 dl vettä
1 dl hyytelösokeria
TAI 3-4 dl VALMISTA MARJAKIISSELIÄ, esim Ekströms

Vispaa kerma kovaksi vaahdoksi, lisää joukkoon sitruunarahkat ja sekoita tasaiseksi. Jaa rahkaseos 6 annoskuppiin ja laita jääkaappiin odottamaan. Ota muutama vadelma sivuun koristelua varten. Laita vesi ja loput vadelmat kattilaan, kiehauta. Lisää hyytelösokeri kattilaan kiehuvaan nesteeseen ja sekoita varovasti tasaiseksi. Jäähdytä vadelmaseos ja lusikoi annosmaljoihin rahkan päälle. Voit myös käyttää valmista marjakiisseliä rahkan päällä. Koristele jokainen annos muutamalla kokonaisella vadelmalla.

vadelma_sitruunarahka

 

Vastaa