Esittely

Kattilaakson keittiö

Monta vuotta sitten keittiöni yläkaappi tursusi keittikirjoja, ruokalehtiä, lehdistä repäistyjä reseptejä ja itsekirjoitettuja lippulappusia ruokaohjeista. Aina kun etsin jotain tiettyä reseptiä koko kaapillinen oli käytännössä käytävä läpi, jotta oikea resepti löytyisi. Ihmettelin miten niin järjestelmällinen ihminen voi olla niin epäjärjestelmällinen! Kylläistyin siis penkomiseen ja päätin järjestäytyä. Perustin itselleni Katrin Reseptikirja nimisen suljetun blogin vuonna 2007 ja ryhdyin siirtämään reseptejäni sinne. Käytäntö osoittautui hyväksi ideaksi ja kevääseen 2013 mennessä blogiin oli kertynyt jo yli 140 reseptiä ja menuehdotelmaa.

Kesällä 2013 ystäväni ehdotti, tietämättä salaisesta blogistani, josko ryhtyisin ruokabloggaamaan. Yllätyin ehdotuksesta, mutta melko nopeasti innostuin ajatuksesta itsekin. Testattuja reseptejä löytyisi siirretäväksi vanhasta blogista uuteen ja muutakin sanottavaa saattaisi matkan varrella ilmetä. Miksipä siis ei! Perheeni kannustuksella päätin syksyllä 2013 aloittaa uuden julkisen ruokablogin kirjoittamisen. Nimeksi blogille tuli Kattilalaakso ruokablogi.

Tähän blogiin tulen siis siirtämään reseptejä suoraan vanhasta blogistani ja lisäämään myös uusia reseptikokeiluja kuvineen. Tarkoituksenani olisi saada kaikista resepteistä niin helppoja, jotta jokainen kotikokkaaja niitä pystyisi tekemään. Tällä toivon saavani myös ei-kokkaavat ihmiset keittiöön puuhastelemaan. Sydäntäni lähellä ovat terveellinen ruokavalio ja erityisesti lasten ruokavalio. Kasvisten, hedelmien ja marjojen osuus ruokavaliossa saattaa olla monelle haaste ja tätä haastetta yritän helpottaa reseptien ja artikkeleiden avulla. Haaste on todellinen myös omassa taloudessani kolmen eri-ikäisen lapsen äitinä. Tutkin ja etsin tietoa terveellisistä ruokavaihtoehdoista ja kirjoitan niistä sitten tänne blogiini.

Kun arkisyömiset ovat terveellisellä pohjalla, myös herkuttelu kuuluu asiaan. Koska rakastan juhlien suunnittelua ja järjestämistä, blogistani tulee siis löytymään erilaisia kakkuja sekä makeita ja suolaisia leivonnaisia, joiden ravintosisältöä ei kannata etu- tai jälkikäteen laskeskella.

Ilahdun kommenteista, joita voit jättää kaikkiin artikkeleihin ja resepteihin. Minulle voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen katritoivanen10(at)gmail.com.

Tervetuloa Kattilalaakso Ruokablogiin, toivottavasti viihdyt täällä.

– Katri Toivanen

Syyskattaus

Syyskattaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s