Suvun paras resepti -blogihaaste

Kesäkeittoa ja ahvenfile

Ruoka.fi -sivusto järjestää ruokabloggaajilleen reseptikilpailun yhteistyössä Knorrin ja Anna&Ellit kanssa. Kilpailun teemana on suvun paras resepti. Kattilalaakso ottaa osaa kilpailuun kahdella annoksella: Kesäkeittoa ja ahvenfileitä sekä Kanaa kermaisessa currykastikkeessa. Kilpailusivusto on täynnä maukkaita reseptejä, käy siis äänestämässä suosikkiasi! Palkintona reseptien äänestäjät voivat voittaa hienon Iittalan Sarpaneva-padan! Osoitteesta suvunparasresepti.fi löydät Kattilalaakson herkulliset reseptit ja pääset mukaan äänestämään. Äänestysaikaa on 31.8.2015 saakka.

suvun paras resepti blogihaaste

Kilpailuun lähettämissäni resepteissä maistuvat kesä ja perinteinen puhdas ruoka. Sukumme naiset ovat aina valmistaneet ruokaa järvikaloista. Tämän vuoksi halusinkin yhdistää aromikkaan ahvenen lempeän kesäkeiton kanssa. Nämä kaksi makua sopivat mielestäni erittäin hyvin samalle lautaselle. Toisaalta kesäkeiton voi myös nauttia erikseen ja paistetun ahvenen syödä keiton kera vaikka paahdetun ruisleivän päällä. Broileri puolestaan on erittäin monikäyttöinen raaka-aine, joka taipuu maukkaaksi ateriaksi hyvinkin erilaisten mausteiden kanssa. Curry ja kerma luovat mielestäni sen parhaan ja samettisimman yhdistelmän. Olen jo parikymmentä vuotta yrittänyt luoda uudestaan mummoni valmistaman currykastikkeen, jota tarjottiin aina kokonaisena paistetun uunibroilerin kanssa. Jokin salainen osa reseptissä täytyi olla, koska edelleen yritän löytää sen juuri oikean maun. Tällä kertaa pääsin jo aika lähelle!

Kanaa kermaisessa currykastikkeessa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s