Lähiruoka & luomu -messut 26.-29.3.2015 – Voita liput messuille!

Lähiruoka ja luomu messut

Lähiruoka & luomu -messut järjestetään 26.-29.3.2015 Helsingin Messukeskuksessa. Messut järjestetään jo kolmatta kertaa ja samaan aikaan Messukeskuksessa on myös Oma Koti, OmaMökki, Kevätpuutarha ja Sisusta messut. Lisäksi samaan aikaan pidetään Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailut.

Kevätmessuliput 2015 arvonta Kattilalaakso ruokablogissa

Messukeskus tarjosi Kattilalaakso Ruokablogille kaksi (2) vapaalippua messuille, jotka arvon nyt kaikkien blogini lukijoiden kesken. Mikäli siis haluat nähdä viidet messut yhdellä lipulla, osallistu arvontaan!

ARVONTA SUORITETTU 23.3.2015! Kaksi kappaletta lippuja Kevätmessuille on arvonnassa voittanut randomisti valittu kommentoija nimimerkillä ”Laura”. Kiitos kaikille arvontaan osallistujille!

Kiitos myös jälkiruokaideoista. Rahkahan on varmaan se pääsiäisen perinteisin raaka-aine ja herkkuja siitä saa monenlaisia. Suklaa taas on aina varma valinta ja ihan parasta herkkua, jota pitää löytyä pääsiäispöydästä ainakin suklaamunien muodossa! Täytyypä kaivella vanhat pääsiäisreseptit esiin ja katsoa mitä niistä syntyisi.

 

Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tämän jutun loppuun. Kerro minulle kommentissa
MISTÄ RAAKA-AINEESTA SYNTYISI PÄÄSIÄISEN MAUKKAIN JÄLKIRUOKA.

Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoijien kesken maanantaina 23.3.2015 klo 20.00. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla ja liput postitetaan tiistaiaamuna 24.4.2015.

Onnea arvontaan!

Tuoreyrttejä Lähiruoka ja luomu messuilla

Lähiruoka ja luomu messuista

Käväisin viime keväänä samaisilla messuilla, kokemuksista voi lukea – jutusta. Silloin samaan aikaan Messukeskuksessa oli myös kädentaito- ja lemmikkimessut. Kiertelin myös hieman näitä messuja, mutta koska en kuulunut oikein kohderyhmään, anti jäi näistä messuista melko laihaksi. Nyt eri messujen kokoonpano on mielestäni todella onnistunut ja tuo varmasti paljon kävijöitä myös melko uusille Lähiruoka ja luomu -messuille.

Itseäni kiinnostaa päästä seuraamaan tuota Vuoden Kokki kilpailua, koska en ole koskaan nähnyt vastaavaa livenä. Televisiosta katsottuna juttu ei ole sama ja tunnelmaa ei pääse aistimaan kuten paikan päällä. Näytteilleasettajista mieleenkiintoni herättivät ainakin Murtolan HamppuFarmi, Oskarin Aitta, Ravitsemusakatemia ja Fudge Love, jonka ihania tuoretoffeekarkkeja pääsin viime vuonna maistamaan. Onkohan valmikoimiin tullut uusia, herkullisisa makuja? No, se selviää ensi viikon messukäynnin jälkeen!

Ruissipsejä Lähiruoka ja luomu messuilla

8 comments

  1. Rahkasta ja persikasta joko yhdessä tai erikseen saa aikaa ihanat keväiset pääsiäisherkut.

  2. Pääsiäisherkussa saisi olla sitruunaa 🙂 Jokin pashantyyppinen juttu olisi kiva, sanonpa siis maitorahkan minäkin.

  3. ARVONTA SUORITETTU 23.3.2015! Kaksi kappaletta lippuja Kevätmessuille on arvonnassa voittanut randomisti valittu kommentoija nimimerkillä ”Laura”. Kiitos kaikille arvontaan osallistujille!

    Kiitos myös jälkiruokaideoista. Rahkahan on varmaan se pääsiäisen perinteisin raaka-aine ja herkkuja siitä saa monenlaisia. Suklaa taas on aina varma valinta ja ihan parasta herkkua, jota pitää löytyä pääsiäispöydästä ainakin suklaamunien muodossa! Täytyypä kaivella vanhat pääsiäisreseptit esiin ja katsoa mitä niistä syntyisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s