Tacobroileri

Posted by

tacobroileri_p

Ei ole tainnut jäädä epäselväksi, että meidän perhe pitää texmex-ruoasta. Tämä makumaailma on vain niin herkullinen ja helppo yhdistää melkein mihin vain raaka-aineista ja lopputulos on oikeastaan aina hyvä. Vanhan reseptiarkiston kätköjä tutkiessani tuli vastaan tämä tacobroilerin resepti. Sain sen aikoinani perhekerhon reseptienvaihto-päivänä toiselta kerhossa käyneeltä äidiltä. Päivän ideana oli, että jokainen kerhossakävijä toi kerhon vetäjälle muutaman hyväksi kokemansa arkiruokareseptin. Vetäjä keräsi kaikki reseptit yhteen ja kopio sitten ne kaikille osallistujille. Luulen, että monikin meistä pienten lasten äideistä oli tuolloin iloinen uusista tuulista, jotka saattoi panna tuulemaan omassa kotikeittiössään näiden reseptien voimalla.

Tämän reseptin toteutin pitkästä aikaa viime viikolla. Helppoa ja hyvää ruokaa. Uunissa kypsennellen jäi taas aikaa myös muuhuun.

PIKAOHJE
Laita 500-700 g broileria vuokaan. Sekoita 220 g salsakastiketta ja 150 g creme fraichea, kaada päälle ja paista 200C 40 min.

VALMISTELUAIKA
10 min.

KOKONAISAIKA
40-50 min.

4-6 annosta

500 – 700 g maustamatonta broileria
220 g valmista tai itsetehtyä salsakastiketta
150 g creme fraiche

Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Voitele uunivuoka ja laita broilerit vuokaan. Sekoita salsa ja creme fraiche keskenään, kaada broilerin päälle. Paista uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää. Paistoaika voi vaihdella riippuen broileripalojen paksuudesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s