Kakkua, kakkua!

Meidän perheen synttärikausi alkaa aina syyskuun puolivälissä ja jatkuu aina jouluviikolle saakka. Yleensä muutaman sankarin juhlat yhdistellään, koska keittiöhenkilökunnan mukaan viidet juhlat ovat jo hieman liikaa. Juhlia on mukavaa suunnitella ja voisin käyttää siihen loputtomasti aikaa. Sankareilta kyselen aina toiveita teemakakkujen toteutukseen ja välillä ne johtavat jopa onnistuneisiin lopputuloksiin asti. Maku on kakussa ehdottomasti ulkonäköä tärkeämpää, joten en tavoittele täydellisyyttä. Riittää kun sankarit ovat iloisia ja onnellisia saadessaan puhaltaa kynttilät mielikakkunsa päältä.

Prinsessaunelma

Tämä kakku leivottiin vaaleaan sokerikakkupohjaan. Täytteenä mansikkahilloa ja vaniljarahkaa. Kakun päälle laitettiin valmis vohvelista valmistettu kakkukuva ja kuorrutukset tehtiin elintarvikevärillä vaaleanpunaiseksi värjätyllä kermavaahdolla.

Prinsessa_kermakakku

Prinsessakakun tarkempi ohje löytyy täältä.

Lumipallokakku

Tämä kakku tehtiin charlottakakun tyyliin. Reunat ovat suklaakääretortusta ja sisus suklaa-kermavaahtomoussea. Kuorrutteena kermavaahtoa ja kookoshiutaleita.

Lumipallo_charlottakakku

Lumipallokakun tarkempi ohje löytyy täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s