Kesäkurpitsa-kanttarellihöystö

Posted by

Paistan todella usein kesäkurpitsaa lisukkeeksi lihalle tai kanalle. Miedonmakuinen kesäkurpitsa on ihanaa lämpimänä ja taipuu monen mausteen alle mainiosti. Tällä kertaa kaveriksi pannulle pääsivät punasipuli ja kanttarelli. Kevyesti maustettuna kasvisten hienot maut pääsivät oikeuksiinsa.

Lihapullia ja kasvis-sienihöystöä.
Lihapullia ja kasvis-sienihöystöä.

2-3 annosta

500 g kesäkurpitsaa
1 iso punasipuli
1/2 litraa putsattuja kanttarelleja tai 2-3 dl paistettuina
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Putsaa tuoreet kanttarellit ja paista kuivalla pannulla kunnes ylimääräinen neste on haihtunut pois. Pilko sillä välin kesäkurpitsa kuutioiksi ja sipuli viipaleiksi ja pienemmäksi silpuksi. Lisää pannulle ruokalusikallinen oliiviöljyä sekä kesäkurpita ja punasipuli. Paista kunnes sipuli on kuullottunut ja kesäkurpitsa pehmentynyt, mutta siinä on vielä tuntumaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tämän kertainen paistos oli lihapullien lisukkeena, jonka reseptin löydät täältä.

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s