Texmex kanaa

Posted by

Meksikolainen ruoka on meidän perheen suosikkiherkku, jota valmistetaan aina silloin tällöin. Yleensä päädymme jauheliha-kasvistäytteisiin tortilloihin, mutta kerranpa jääkaapista löytyikin vain kanafileitä. Eipä muuta kuin kokeilemaan. Kanat valmistuivatkin kuin itsestään ja lisukkeeksi voisi tarjota vaikka tortilloja, nachoja tai salaattia.

Texmex maustettua kanaa
Texmex kanaa

600 g broilerin fileetä tai sisäfileetä
0,5-1 rkl ruokaöljyä
1 pss valmista taco-mausteseosta
TAI
suolaa, mustapippuri, paprikaa ja chilijauhetta/cayennepippuria

Lisukkeeksi
1 pss nachoja
1 ruukku/pussi jääsalaattia
3 tomaattia
1 pieni kurkku
1 paprika
1 punasipuli

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Voitele laakea uunivuoka ohuelti öljyllä. Voit myös käyttää leivinpaperilla päällystettyä uunipeltiä. Leikkaa broilerin fileet pituussuunnassa kahteen tai kolmeen osaan riippuen kuinka isoja ja paksuja fileet ovat. Sisäfileepaloille ei tarvitse tehdä mitään. Laita broilerinpalaset isoon kulhoon ja kaada päälle pussillinen valmista taco-mausteseosta tai mausta itse suolalla, pippurilla, paprikalla ja chilijauheella/cayennepippurilla. Kääntele palasia kulhossa, jotta mausteet tarttuvat mahdollisimman tasaisesti kaikkiin palasiin. Lado palaset uunivuokaan vierekkäin ja paista uunissa noin 20 minuuttia kunnes broileri on kypsää.

Tarjoa lisukkeena salaattia ja lämmitettyjä nachoja sekä salsaa, guacamolea ja ranskankermaa.

Texmex ruokaa
Tervetuloa texmex pöytään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s